Ako si vybrať frisbee?

Ako si vybrať frisbee?

Ako si vybrať FRISBEE

Uvažujete o kúpe svojho prvého frisbee? Chcete prejsť od začiatočníckej hry do pokročilej? Chcete pre niekoho disk darovať? Čím viac budete dbať na výber disku určeného konkrétne pre vaše potreby, tým viac si užijete hru s ním.

Ak si uvedomíte, že na výber sú stovky druhov diskov rôznych farieb, tvarov a materiálov, určené pre rôzne typy hier, zatočí sa vám hlava. Preto sme sa rozhodli zrozumiteľne vysvetliť, na čo sa pri výbere frisbee pozerať a odporúčime vám aj konkrétne produkty pre jednotlivé typy z našej ponuky. 

Na čo sa pozerať pri výbere Frisbee

Odolnosť
Položte si otázku, ako dlho chcete disk používať a na aké účely. Chcete si disk hádzať iba tak s priateľmi, alebo preferujete agresívnu hru, pri ktorej je vysoká pravdepodobnosť opotrebovania. Kvalitné a odolné disky vám môžu vydržať aj roky. 

Materiál
Ak chcete, aby disk smeroval presne tam kam ho hodíte a chcete predísť tomu, že sa bude disk po hode vo vzduchu pohybovať nestabilne, dbajte na to, aby ste si vybrali disk z kvalitného materiálu, ktorý má správnu váhu. Nie je totiž plast ako plast.

Tvar
Dobre si odsledujte všetky krivky a dokonalosť prevedenia kupovaného disku. Stačí malá odchýlka a disk sa vo vzduchu môže správať rôzne, len nie tak ako by ste chceli. Vsaďte na overené značky, ktoré vyrábajú overené frisbee. 

Odporúčané frisbee podľa typov

Frisbee pre začiatočníkov
Chcete sa hrať len tak rekreačne s priateľmi v parku alebo darovať disk deťom ako darček, aby sa športovo vyžili a ponaháňali?

Frisbee na freestyle
Baví vás hádzanie disku, skúšate ''fintičky'' a chcete sa s diskom kreatívnejšie hrať? Venujete sa frisbee aktívnejšie a chcete taký, pri ktorom môžete skúšať nové triky?

Frisbee na ultimate hranie
Hľadáte disk, s ktorým hrajú profíci na medzinárodných súťažiach alebo s ktorými trénujú súťažné kluby počas sezóny? 

Frisbee do diaľky
Už vás omrzeli krátke vzdialenosti a chcete si za frisbee zabehať a hádzať si ho s priateľmi naozaj na väčšie vzdialenosti?

Frisbee pre psov
Hľadáte hračku, ktorú si váš miláčik obľúbi. Pri výbere frisbee pre psov dbajte hlavne na materiál, aby disk vydržal čo najdlhšie.

Frisbee pre deti
Pre deti vyberajte disky, ktoré sú ľahšie a menšie. Chcete totiž docieliť, aby sa deťom disk dobre hádzal a neomrzelo ich na disku práve to, že sa im s diskom ťažko manipuluje. 

Doprava zadarmo

Doprava pri nákupe nad 50 € je do všetkých krajín ZDARMA.

Výmena a vrátenie

Vymeňte alebo vráťte tovar do 99 dní ZADARMO.

Rýchle dodanie

Tovar objednaný do 12.00 máte do 24 hodín doma.

Tovar skladom

99% tovaru máme skladom. Garantujeme rýchle dodanie.

+ ĎALŠIE BENEFITY