Ako sa hrá kendama?

Ako sa hrá kendama?

Ako hrať KENDAMA

Princíp hry kendama je v podstate úplne jednoduchý a vo svojej prapodstate ide chytenie loptičky do pohárikov alebo jej zastrčenie do hrotu drievka. Na základné pravidlá si zvyknete do pár minút trénovania. No to by však nikoho dlho nebavilo. Kendama so sebou nesie tisíce rôznych techník, ktoré z nej robia očarujúcu hračku bez limitov.

Na to, aby ste pochopili rozmanitosť hry Kendama, potrebujete na začiatok pochopiť anatómiu hračky a zoznámiť sa s každou jej časťou. Vďaka tomu budete vedieť začať rozmýšľať nad základnými, pokročilými, ale aj profi trikmi, ktoré sa dokážete naučiť.

Zloženie kendamy

10 základných trikov s Kendama

  1. Kendama trik: Big Cup
    Absolútny základ, ktorého cieľom je chytiť loptičku do pohára, ktoré je na drievku.


  2. Kendama trik: Moshimake
    Cieľom triku je prehodiť loptičku z jedného pohárika na druhý.


  3. Kendama trik: Tap Back
    Trik spočíva v tom, že loptičku z pohárika vyhodíte do vzduchu a loptičku vo vzduchu odrazíte buchnutím späť do pohárika.


  4. Kendama trik: Candle Stick
    Drievko si otočíte hrotom smerom dole, loptičku spustíte voľne smerom k zemi a kyvadlovým spôsobom ju vyhodíte do spodného pohárika.


  5. Kendama trik: Baseball Bat
    Loptičku vyhodíte do jedného z pohárikov, následne loptičku vyhodíte do vzduchu, kde ju udriete zadnou časťou drievka, s loptičkou otočíte o 360 stupňov a chytíte ju do rovnakého pohárika.


  6. Kendama trik: Kendama USA
    Loptičku vyhodíte do vzduchu a napichnete ju na hrot drievka.


  7. Kendama trik: Around Japan
    Loptičku najprv chytíte do jedného pohárika, odtiaľ ju vyhodíte do druhého pohárika a nakoniec ju po vyhodení napichnete na hrot drievka.


  8. Kendama trik: Airplane
    Kendamu držíte za loptičku, drievko visí smerom k zemi. Prudkým pohybom drievko švihnete oblúkom do vzduchu a napichnete ho hrotom do loptičky, ktorú držíte.


  9. Kendama trik: Lighthouse
    Kendamu držíte za loptičku, drievko visí smerom k zemi. Pohybom smerom hore potiahnete drievko tak, aby dopadlo pohárikom na loptičku, ktorú držíte.


  10. Kendama trik: Zero Spin
    Kendamu držíte za loptičku, drievko je zapichnuté v nej smerom hore. pohybom ruky vyhadzujete drievko do vzduchu a snažíte sa, aby drievko dopadlo hrotom opäť späť do loptičky.

Doprava zadarmo

Doprava pri nákupe nad 50 € je do všetkých krajín ZDARMA.

Výmena a vrátenie

Vymeňte alebo vráťte tovar do 99 dní ZADARMO.

Rýchle dodanie

Tovar objednaný do 12.00 máte do 24 hodín doma.

Tovar skladom

99% tovaru máme skladom. Garantujeme rýchle dodanie.

+ ĎALŠIE BENEFITY