3 tipy na originálny darček pre dievča

3 tipy na originálny darček pre dievča

Máme darčeky vhodné aj pre dievčatá

Dievčatá potrebujú pohyb a zároveň zábavu. V momentálnej dobe sú na mladých ľudí vyvíjané obrovské nátlaky. Deti sa už prirodzene začleňujú do skupín a spoločne zdieľajú svoje zážitky a problémy.

Existujú aktivity, ktoré sú nové, zaujímavé a podporujú sústredenosť ale aj relaxáciu.

Zem je láva!

Hacky sack,hekis,hekisek. Takmer vždy sa našiel v škole niekto, kto ho mal a vd'aka nemu boli prestávky vždy plné srandy. Toto čudo vyzerá ako malá loptička ktorá je naplnená granulátom. Vd'aka tomu sa tvar časom prispósobuje a je jednoduché s ním hrať. Je ideálnym spoločníkom do školy, do kancelárie či na festivaly, výlety alebo len tak do batohu keby niečo. Existuje mnoho prevedení a variácií a takýmto darčekom určite nič nepokazíte.

Zobraziť všetky hackies a footbagy

 

Frisbee ktoré mení náladu!

                  

 

Všetci máme lepšiu náladu ked' svieti slnko. Presne takto na tom je aj náš lietajúci tanier Discraft Ultra Star Chameleon. Je veľmi obľúbený a my sa tomu vôbec nečudujeme. Slnečné lúče mu zmenia farbu z mliečnej na sýto fialovú. Je ideálny na hry s priateľmi. 

Zobraziť toto frisbee

 

A čo tak yoyo?

 

Túto hračku netreba predstavovať. Mali by sme si však povedať, prečo je vhodné pre dievčatá. Existuje množstvo farebných kombinácií a jojo je čím d'alej tým viac populárne. Triky s ním sú cool a pri správnom výbere a prevedení sa z toho stáva umenie. Tí najšikovnejší si svoje sily móžu každoročne zmerať na veľkolepoej súťaži World Yoyo Contest. 

Najlepšie jojá pre začiatočníkov sú napríklad YYF Arrow Yoyo alebo YYF Spinstar Glow Yoyo

Jojá móžeme rozdeliť na responzívne (vhodné pre začiatočníkov) a neresponzívne (vhodné pre pokročilých)

Responzívne jojá sa na trhnutie vracajú späť do ruky. Pri neresponzívnych jojách musíte urobiť nejaké triky, aby sa vrátilo do ruky.

 

Zobraziť všetky jojá

 

BONUSOVÝ TIP!

Ak ste si aj tento rok nechali darčeky na poslednú chvíľu, naše UrbanGuru darčekové boxy sú pre vás ideálnym riešením. Vyladené kombinácie produktov vám úšetria čas i peniaze. 

 

Zobraziť UrbanGuru boxy

 

 

 

Nezabudnite nás sledovať na našom Facebooku a Instagrame a dostávajte nálož zábavy, športu a inšpiratívnych tipov!